Monday, November 30, 2009

See This?



hahahaha.. now u can share my post in your FB!
Mcm la post aku ni bagus sgt nak di share2!! :P WTF!!

Saturday, November 28, 2009

Talking bout Past

Try to think and talk about past.. we seems got carried away with all that we had before.
Partners, friends, joyful and sadness moments.. do we proud or regret?

Wednesday, November 18, 2009

After All This While!

I got a new one. Replacing the old one.

Hope to get 'happy' with it.

Sunday, November 1, 2009

A Tale of Two Programmers.

31/10/2009 21:30, ketika pulang dari kerja lebih masa .. Seorg rakan sekerja berseloroh berkata "Bosan la sabtu-ahad kerja camni.. xde life.. aku rasa aku nak cari awek la" sambil menonggeng dan melihat di bawah kereta murah rakan seorg lagi. (Bukan 'city' okeh) "Mana tau kalo2 ada awek bawah keta ko Bal".. hahahahahahahahahahahahahaha.. gelak panjang si rakan yang mendengar sambil terdetik seketika memikirkan posisi hidup yang agak menyedihkan.

Sambil memikirkan masa depan masing-masing yang agak kesepian.. 2 rakan tersebut terus menuju ke KLCC dan berjaya sebat 2 tiket wayang.. kesudahan yg agak me-release-kan tensi kehidupan mereka dan berakhir ngan "A great masterpiece of swastika"... WTF!



Lokasi 2 rakan tersebut menghabiskan ujung minggu yang agak sunyi.