Friday, August 21, 2009

Ramadhan 1430

Selamat menunaikan ibadah puasa. Semoga amalan kita di bulan mulia ini diberkati Allah. Wish you all the best in this training month.. and peaceful life ahead.

Sesungguhnya, aku masih mengharapkan sesuatu dari-Mu.. ketentuan dan ketenangan.

Sunday, August 16, 2009

Lawak Hujung Minggu

Wiken yg agak sempoi.. bule kata fit wiken.. :"> jumaat malam sepak bola ngan celcom.. hangout makan2.. n balik tido.. bangun balik on sabtu tgh hari.. p makan kat kenduri.. petang lepak setabak upload keje kat server.. n tgh malam sepak bola lagi.. mcm reunion gak la.. (agak pelik.. sabtu ni.. ada 3 reunion yg aku taw berjalan serentak on the same day.. huhuhu..) lepak2 gelak2.. (kena kutuk sepam dua..) balik.. n kembali tido on comfy ikea bed. :">

persamaan di antara semua event ini : most of people yg aku jumpa.. mengomel yg blog aku semakin hampeh dan boring.. bila most of the post sepanjang 4 bln ni.. lebih ke arah mengekspres kan perasaan hampa.. kecewa.. sedih.. mengharap terhadap seorg gadis.. even gadis tersebut juga ada mengutarakan komen tentang post-post tersebut.. heh.. jgn terasa.. jgn amik hati.. wat bodo je la.. :">

bukan nye aku pandai ckp apa yg aku rasa dlm bentuk yg indah2.. so bila life da stuck mcm ni.. type post pon.. benda yg sucks je la kat mata korg kan? wahahahaha.. mintak maaf la kawan2 n akak ipar ku.. :"> bg saya masa ok? *-*

xper2.. komen yg dtg dari kgkwn pada perjumpaan td agak berbau cagu cam kaki korg + wat aku jadi bahan gelak malam ni.. mcb korg.. hahaha.. xperla.. suma org pon insyaAllah.. myb akan experience or da experience phase yg sama.. only the way we handle it may be different.. ada yg senyap.. ada yg pendam.. ada yg byk mulot.. rite nan? hhehehe.. (kiamak.. byk mulot ko malam ni..)

dah la.. nak tido.. penat seh. nite! :) thanks for ajak menyepak bola malam ni.. zzzzz..

Add-on di pagi ahad :

KEPADA PIHAK-PIHAK TERTENTU.. MAAFKAN SAYA NGAN POST SAYA YANG AGAK MELALUT DAN MENGARUT SELAMA INI.. SINCERE APOLOGY FOR EVERY WORDS AND TRUE FEELINGS. INSYAALLAH.. NO MORE RAMBLINGS.. ONLY MEMORY REMAINS.. HAVE FAITH IN ME.

Saturday, August 8, 2009

Insane Collectibles

Some people will said.. I'm crazy.. It's nonsense.. but I really did it. Note keras (baru) + note lama.

Pagi nie.. membuka peti besi yang da lama x bukak.. alots of memories keep coming thru when i open it.. aku neh type yg keep old stuffs and nostalgia values.. pnat.. aisya.. syida.. suma kuar.. tp xper.. it's valueable.. and precious.. so then that's y aku jumpa benda ni. hehe.. rasa cam nak bukak n pakai plak.. orang gila kata firan dulu.. if i'm not mistaken when dia pernah 'kemot' kan note baru depan mata aku.. :p





ada lagi nak shot pixs.. tp kang BNM keja aku plak..

I'm Testising o.O

Test from ScribeFire. Bye.

Sunday, August 2, 2009

Only 2 Things

Logitech VX Nano & Belkin Larchmont Backpack.

It's Sunday, rasa cam nak p basuh keta.. lepak setabak.. sambil menggesel-geselkan jari ku. Scrolling up.. scrolling down.. membaca google reader.

But.. having it all alone? It is just too pathetic. Damn.. T_T.